Pages

Saturday, 11 October 2014

Argghhhh..Sakitnyaa...!!!

Apa yang anda rasa bila beberapa hari tidak membuang tiba-tiba nak membuang??? 
Dah makan buah pun tetap tak membuang..Diri dah makin tak selesa. Semua kerja nak buat rasa tak betul. Stress dah datang munculkan diri. Kenapa?? Sebab toksin dalam badan dah terlalu banyak tersimpan dalam badan.

Nak tahu cara nak memudahkan untuk membuang toksin dari badan??
Jom Adila share caranya dengan the most popular product bila berkaitan dengan masalah pembuangan.

HERB-LAX SHAKLEE
http://3.bp.blogspot.com/-eI1tatw0fOI/UdUTee57-fI/AAAAAAAABHY/mFU4NRcFGSo/s250/herb+lax.jpg
  • Memudahkan pergerakan usus dan menghidarkan sembelit
  • Memudahkan fungsi usus
  • Menghilangkan jeragat
  • Menghilangkan bau badan


Dah tahu FUNGSI kan so now kita tengok apa KANDUNGAN HERB-LAX pulak.

Kita memang dah tahu barang SHAKLEE semestinya bebas bahan kimia. Namanya dah HERB jadi memang tak lari la di sumber herba semulajadi.
  • Buckhorn bark - melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan kelembapan kepada usus.
  • Licorice root -membantu proses detoksifikasi.
  • Fennel Seeds - mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk maslah sembelit dan kembung perut atau usus.
  • Anise seeds - merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan.
  • Rhubarb root - herba yang banyak digunakan dalam perubatan China untuk digunakan sebagai antibiotik.
  • Blue malva flower - membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.
  • Culver's root - membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma.
  • Alfafa leaf - membersihkan usus, darah dan hati.
  • Sanna leaf - merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut, percepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.


Manfaat Utama HERB-LAX

  • Pembersihan najis tersekat.
  • Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
  • Membantu masalah sembelit.
  • Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membantu masalah sembelit.
  • Mengempiskan perut.
  • Memejalkan perut.


Testimoni

http://2.bp.blogspot.com/-XIyVHHFl1_4/UsYpwNxPP6I/AAAAAAAACIU/8UeI3qN5rcA/s400/testi+herblax.jpg

http://3.bp.blogspot.com/-JS8vujqPfu8/Ui6w5ggIBXI/AAAAAAAAJ04/zKLcBRIXbm8/s400/testimoni+herb+lax+shaklee.png

Haa...Percaya tak HERB-LAX ni bagus??
Terasa nak try dan rasai manfaatnya??


Hubungi:
Adila Ibrahim | 0195416295
SID 1125778



No comments:

Post a Comment