Pages

Tuesday, 7 October 2014

Manisnya Bermadu

Assalamualaikum wbt 
Salam 1 Malaysia...
Apa khabar pengunjung blog Adila semua??


Mesti semua dah banyak makan daging sebab yelah raya lah katakan. Tak try naik penimbang ke? Atau takut meter penimbang bergerak ke kanan?Nak tahu 1 rahsia tak?

Adila nak kenalkan anda semua dengan MADU YANG MANIS ni. Adila sendiri pun amalkannya. Beri kesan yang sangat hebat kalau tahu peraturan dan ikut cara makan yang betul. Insya;'Allah meter penimbang stabil atau silap hari bulan meter penimbang ke kiri. Tak suka ke macam tu??

Ni lah MADU YANG MANIS dimaksudkan tadi..


http://1.bp.blogspot.com/-dMOtYAskilE/UYNKEk54TtI/AAAAAAAACDY/Uv4T2vbp24o/s1600/lecithin-alfalfa.jpg


Nak tahu KEGUNAANNYA??

Jom Adila ceritakan.


ALFAFA
  • Menyingkirkan lemak & kolesterol - menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung serta darah tinggi.
  • Mencuci hati, darah & ususmenormalkan kembali keasidan badan, menghilangkan toksin, membersihkan hati, kolon darah untuk menghasilkan kulit & otot yang cantik
  • Baik untuk usus & perut - memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperasidity, ulser, gastrik, hepatitis & sembelit
  • Melawan alahan - mengurangkan masalah resdung, kurap, panau, bau badan & ulat air dengan berkesan
  • Melawan sel-sel kanser - mengakalikan badan dalam memperbaiki sel-sel kanser & membuang tumor


LECHITIN
  • Menyerap vitamin larut lemak - menyerap vitamin A, D, E, K
  • Pemecahan lemak & kolesterol - membersihkan saluran dara, membantu mengemulsi & metabolisma lemak, kolesterol serta trigliserid dalam badan
  • Pelangsingan - pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang
  • Meringankan sembelit - melembabkan serta meleraikan toksin dalam usus
  • Mengahalang tekanan darah tinggi - menggalakkan peredaran darah dengan menghalang arteriosklerosis dalam proses memperbaiki tekanan darah tinggi

Now dah tahu fungsi pasangan MADU ni kan tapi rasa still tak percaya. So, kita tengok TESTIMONI diorang pulak.

http://vitamin2u.net/wp-content/uploads/2013/08/testimonial-alfalfa-dan-lecithin.jpg


Dah percaya???Nak mencubanya juga??
Adila Ibrahim | 0195416295
SID 1125778 

No comments:

Post a Comment