Pages

Sunday, 5 October 2014

Aduhai..Penat Sangat!!

Assalamualaikum sahabat-sahabat..
Raya Aidiladha anda macam mana semalam??


Pergh..Semalam energy down sebab xsempat minum "minuman rahsia" saya sebagai pembekal tenaga. Kelam kabut sangat tapi hari ni dah selamat dah dalam perut. Relax dan santai je buat kerja umah, masak dan macam-macam lagi. Energy dah up. 

Anda tak teringin ke nak tiru life saya??Rasa "minuman rahsia" saya ni macam minum air limau je. Yang penting sedap dan berkhasiat. Minuman isotonik yang hebat. Kenapa hebat?? Jom saya share dengan anda...

Biasanya kita dimomokkan dengan minuman isotonik (sport drinks) yang berkarbonat (bergas) dan mengandungi gula berlebihan. Tak rasa penat ke duk top up karbonat dan gula berlebihan dalam badan??
Jika anda adalah peminum tegar minuman isotonik  dan rasa penat top up gula bersama karbonat, Performance Drink Shaklee adalah satu-satunya minuman isotonik yang bebas karbonat malah kurang gula (less sugar)!!!

Mengapa saya beria-ria benar berkempen kepada anda untuk  mengambil Performance Drink Shaklee dalam diet harian anda??


Jawapannya mudah. Bagi saya minuman Performance Drink Shaklee ini diperlukan oleh setiap ahli keluarga anda yang tersayang. Sama ada suami, isteri mahu pun anak-anak anda yang riang dan aktif!

Golongan yang sesuai dan memerlukan Performance Drink Shaklee termasuklah:
  1. Para ibu yang menyusukan anak.
  2. Mereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif dan aktif bersukan.
  3. Mereka yang berpuasa. Sesuai untuk sahur dan berbuka.
  4. Para pesakit yang menghidap gout.
  5. Mereka yang kurang minum air dan dehidrasi.
  6. Jika anda sering diserang sakit kepala atau migrain.
  7. Anak-anak yang demam.
  8. Para pelajar sekolah atau mahasiswa/wi.
  9. Mereka yang terasa nak diserang demam atau sedang demam.
  10. Sebagai pengganti kepada minuman isotonik lain yang berkarbonat dan gula berlebihan.
  11. Anda yang sentiasa sibuk menjalankan tugas dan tanggungjawab seharian.

Mengapa anda perlu berkata YA kepada Performance Drink?
  • Bebas gas atau tidak berkarbonat.
  • Kurang  kandungan gula (less sugar).
  • Performance Drink mempunyai kadar natrium yang rendah dan mempercepat kadar penyerapan cecair (elektrolit) dalam tubuh sekaligus anda akan mengatasi masalah dahaga – KURANG HAUS!
  • Bersifat isotonik iaitu minumam ini mempunyai jumlah kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah kita. Kesannya ia akan mudah diserap dan sekaligus meningkatkan kadar gula di dalam darah dan impaknya- tubuh anda LEBIH CERGAS dan KURANG PENAT! 

Pengalaman saya sendiri yang menyebabkan saya ingin sangat berkongsi dengan anda agar merasai sendiri perbezaannya.

Tak percaya??


 

Apalah kiranya anda memperuntukkan sejumlah wang bagi memastikan ahli keluarga anda yang aktif untuk terus kekal aktif tanpa anda meragui khasiat yang diberikan kepada mereka berbanding minuman isotonik yang lain di pasaran?

Renung-renungkanlah.. Duit boleh dicari tapi kesihatan yang baik untuk masa akan datang memerlukan pengorbanan anda pada hari ini.



Untuk keterangan lanjut:
Adila Ibrahim | 0195416295
SID 1125778



No comments:

Post a Comment