Pages

Thursday, 8 May 2014

Buat Si COMeal Tersayang



Setiap ibubapa di dunia ini inginkan anak-anak yang sihat, cergas dan pintar. Tetapi kadang-kadang terlupa bahawa anak-anak juga perlukan nutrisi tambahan yang boleh menyeimbangkan pemakanan yang diambil untuk meningkatkan tahap kesihatan, daya ingatan dan juga kecergasan.

Kenapa COMeal bukan Comel??


C - Chewable Vitamin C
O - Omega Guard
Meal - Melashakes


Bunyinya COMeal kan bila digabungkan?? Hmm..Tengok gabungan da tau ianya memang untuk anak-anak tersayang.. Da tau kan jenis produk SHAKLEE yang awesome untuk anak-anak tapi manfaatnya belum tahu..Jom kite story morry nak bagi lebih  paham.. 


Kelebihan & Kebaikan

Chewable Vitamin C
  • Meningkatkan imunisasi supaya tidak mudah dijangkiti penyakit.
  • Meredakan selsema dan batuk.


Omega Guard
  • Meningkatkan perkembangan memori janin dan kanak-kanak.
  • Meningkatkan sistem imu tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak.
  • Membatu menyihatkan peparu .
  • Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis,dll.
  • Mengurangkan demam, bronkitis, asma,hepatitis, SLE (lupus erythemotasus).

Mealshakes
  • Membantu perkembangan minda dan IQ anak.
  • Menambah selera makan anak-anak.
  • Membantu masalah sembelit.
  • Mengatasi masalah selsema dan asma.
  • Membantu menaikkan berat badan.

Bila da tau manfaat dan kelebihan COMeal, apa yang anda rasa agak-agaknya eh??
Still suka ke bila tengok anak-anak tak lalu makan, demam selalu, ada ruam-ruam kat badan, selalu nangis bila "membuang" sebab sembelit tak pun lambat bercakap??


Kalau tak suka, apa tunggu lagi. 
Just call/sms 0195416295  @ Add FB & PM
Adila Ibrahim 
(Shaklee Independent Distributor )
 P/s: Comment kt sini pun akan dilayan..hehehe

No comments:

Post a Comment