Pages

Wednesday, 21 May 2014

Cinch Energy Tea Mix

Perggghh tengok tajuk pun macam dah tau apa fungsi dia kan. Tapi nak tunjuk tuan empunya diri dulu jap. Bak kata pepatah, dari mata turun ke hati. Kenal rupa dulu baru boleh bercinta. Tak gitu?

  
Ni lah rupa dia Cinch Energy Tea Mix yang merupakan minuman tea yang digabungkan dengan teliliti daripada beberapa jenis teh yang terbaik. Gabungan teh yang memberi kesan yang luar biasa ialah teh eksotik putih, teh merah dan teh hijau Matcha (sejenis teh hijau bagi istiadat ulung Jepun). Cinch Energy Tea Mix memberikan anda tenaga semulajadi dan rasa yang selesa.

Kelebihan Cinch Energy Tea Mix
  • Selamat dan peningkatan tenaga secara semulajadi.
  • Membantu untuk meningkatkan metabolisma badan.
  • Enak dinikmati ketika panas atau sejuk.
  • Taurina, kajian secara meluas untuk meningkatkan ketahanan badan dan tenaga.
  • Pilihan yang tepat untuk menggantikan manisan dan kopi bagi mengekalkan kecergasan tubuh.
  • Tanpa gluten, tidak mengandungi perisa tiruan, pewarna dan bahan pemanis.
  • Sachet yang kecik dan mudah untuk dibawa.
  • Eksklusif T-Lift

** Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 


Berminat untuk keterangan lanjut:
Add/PM FB Adila Ibrahim
Call/SMS 0195416295

No comments:

Post a Comment